Náš svět

Náš svět

Anotace: Každý jsme plovoucí ostrov . . .

Mezi hvězdami ostrov se vznáší
oáza co srdce žízeň zháší
Postavil jsem jej pro tebe
bys mohla sahat na hvězdy a taky na nebe

Pluješ si ve snech tmou
ve vlasech hvězdný prach
dýcháš mě znovu zas a zas
sdílení pocitů jen nás dvou

Měsíc stříbrem se dívá, závidí
přes snahu obrovskou do nás nevidí
Jsem v tobě schovaný a ty ve mě
daleko od všech co cítí se otráveně

To podstatné je mezi námi uvnitř tajemné
trochu se z toho můžeme i chvět
tímto já žiji je to Náš svět
chvilky tak něžně dojemné
Autor petrzal, 04.11.2019
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí