Je mi volno

Je mi volno

Anotace: ...

Zemřela láska dneska zrána
ještě ani nebyla pochována
a už mi voláš, něco chceš
u mě záruku nenajdeš
nehledej, kde není dáno
pro tebe je už vyprodáno
máš smůlu, s tou si zůstaň sám
já už bez tebe jiný plány mám

Hloupej kdo dává
jen blázen nebere
moudrý si to přebere

Přebírej si to, jak jen chceš
odezvy však už nenajdeš
Hřešil jsi, teď to máš
težko dnes na má slova dáš
nedal jsi nikdy, ty to víš
v cizích vodách ty lovíš
tak si běž po svých adijé
co mě posílí, to nezabije
Autor mamina, 03.03.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pekne mamco.

04.03.2007 02:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí