Myslím na Tebe

Myslím na Tebe

Anotace: Proplétám nitkami naděje svou mysl k tobě...

Myslím na Tebe

 

Proplétám nitkami naděje svou mysl k tobě

Objímám Paprsky slunce i ve vodě

A nemyslet na smrt ne žalostně spávat v hrobě

A polibkami nejjemnější vášně oblékám tvou tvář

A chtěla bych zažádat anděle o společnou svatozář

Donekonečna tvé srdce hřát a hřát

Temnou vášní napořád

Autor Anež, 12.11.2019
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozmarýna, Dávid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak temnou vášeň se svatozáří? . . . . no tomu se poroučet nedá ;-)

13.11.2019 07:15:27 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí