Lásko, jsi......

Lásko, jsi......

Anotace: ..............

Lásko, jsi...

stydlivá v očích
prvně zamilovaných
..zatím nevinných

bázlivá ve chvílích,
kdy prsty prvně se potkávají
..hebkost kůže poznávají

vášnivá v dotycích
roztoužených těl sblížení
..krásného milování

něžná při pohledu
na dítě v postýlce ležící
..sladce spící

hřejivá v úsměvech
lidí starých a nemocných
..životem zkoušených

krutá v myslích
tyranů, zločinců a vrahů
..ďáblových sluhů

bolestná v tváři
člověka, kterému krvácí srdce
..a žít už se nechce

a nejslabší v okamžiku,
kdy uvnitř nás pomalu umíráš
..asi nejhorší pocit náš
Autor Lorraine, 04.03.2007
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: Kelly Lattinová, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Láska má mnoho podob a Ty jsi je krásně vybásnila...

29.04.2007 15:12:00 | frany73

Nádherné slovní obraty i poselství...

17.04.2007 22:10:00 | Bíša

Moc pekna , plna pravdy.

12.04.2007 00:16:00 | carodejka

Moc hezké proměny lásky.

04.03.2007 12:36:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí