S tebou vstávání

S tebou vstávání

Hlavu mi ohýbá,
únavy záře,
útěk zlý nebývá
z mých snů vernisáže.

Zpět venku v realitě,
před branou nočního divadla.
Sametem tmy vše pokryté,
obloha na střepy se rozpadla.

Tiché tóny nasaji,
cítím lásky vůni.
Tím srdci sonátu zahraji,
srdci s nímž stále stůni.

Vedle mě leží,
zůstává zatím ve snu divadle.
Její teplo mě těší,
našla mé střípky v duši zapadlé.

Cítí co bych teď rád,
že zůstal bych u ni schovaný.
S pocity chtěl bych si hrát,
ošlehán emoce závany.

Nasedám však na kolotoč dne,
rutina naše nemilá,
Snad nebude mi zle,
Boďulko moje rozmilá.

Snad vrátím se ti v plné síle,
veden svého srdce hlasem.
Vstřebán budu ve své milé,
modlím se stále polohlasem.

Topit se budu v tvém náručí,
v mém písku stopy tvé zůstanou.
Tvé oči mě radost naučí,
zlé věci se nikdy nestanou.
Autor petrzal, 21.11.2019
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková SmuTně hezká. :-)

21.11.2019 06:54:09 | jenommarie

Smutný je jen ten odchod z vyhřáté lože od lásky a krásných snů. Projedu se na kolotoči všedního dne a bude zase fajn. Každopádně děkuji ;-)

21.11.2019 07:00:36 | petrzal

Tak to určitě;-)

21.11.2019 07:13:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí