Taká aká si

Taká aká si

Anotace: Prosím, nesnaž sa zmeniť pre niekoho... Pretože si jedinečná :)

 

Zostaň taká aká si

nech si každý

vraví čo si vravieť chce

keď sa vo vlastnej hlave cíti tak zle

a osamote

ty si nedaj vziať

tvoj lístok k oblakom

nemlč keď sa chceš smiať

predsa šťastie je tým darom

a najväčším pokladom

ktorý nájdeš zakopaný

jedine v sebe

preto prosím, zostaň aká si

pretože len vtedy

je život výnimočný

a tvoj

zostaň taká aká si

a netráp sa

tým že sa on začal báť

ty máš odvahu a predstavu

o ktorej on nedokáže ani snívať

preto zostaň taká aká si

nech sa deje čokoľvek

si nádherná

takých ako ty už viacej niet

na chvíľu pozri do mlčiacich pier

a pocíť lásku z nevypovedaných viet

prosím tú tmu v sebe zhasni

ty si to šťastie

ktoré zaľúbení hľadajú v básni

Autor Dávid, 21.11.2019
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Jarunka, šerý, J.Karasová, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekná

22.11.2019 14:55:42 | Romana Šamanka Ladyloba

Ďakujem Vám Romanka :)

22.11.2019 21:36:22 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí