Vyzlečená z kože

Vyzlečená z kože

Anotace: Je to dievča z Južných Čiech, šestnásť preč a samý hriech

Dážď si padá z oblohy
pekne ticho pod nohy
a zateká do ulice
čiernej ako nohavice
Život z kávy, cigariet
nevidím mu do kariet
život čo je večná zmena
chcem byť s tebou v kope sena

Z oblohy sa láska leje
a celú ťa rozochveje
podobáš sa na anjela
chcem sa dotknúť tvojho tela
Ty však robíš drahoty
a bojíš sa nahoty
Najkrajšia si ach môj Bože
keď si vyzlečená z kože

Ako mám žiť láska
keď sa šťastie unaví
a život ma školí
Ako mám žiť láska
keď ma už nič nebaví
a zdravie ma bolí

Dážď si padá z oblohy
pletie sa nám pod nohy
dážď ten klamár veliký
bozkáva ti prsníky
Prší láska šťastie leje
celé telo sa ti chveje
Ja na mape tvojho tela
hniezdo lásky nájsť si želám
Autor Luboško, 04.03.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opet krasna basne, tady se potkavaji city, nadherne.

26.03.2007 12:24:00 | carodejka

Prostý pohled jednoho dne ...tato je nádherná, poklekám, úsměv v očích mám, zralá touha daleká :-)))
P.S. Děkuji za bodíky v mých pokusech...

05.03.2007 18:55:00 | Verena

hniezdo lásky.... kde to len je?
žeby priamo v lone?

05.03.2007 16:15:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí