Výbuch lásky

Výbuch lásky

Anotace: O silných emocích lásky

Sbírka: Verše

Láska to je časovaná nálož
již vroucí polibek odpálí
na postel svou dívku polož
pak už tě sleduji zpovzdálí

Abych urychlil něžnou explozi
Nasypu do srdce střelný prach
láska už výbuchem hrozí
ač mám z rány strach

Zachvěl jsem ale duší tvou
po výbuchu je kamenem v lomu
k sobě mně táhneš silou ničivou
Pojď uklidíme spolu tu pohromu
Autor Petr27, 27.11.2019
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrý ;-)

28.11.2019 06:32:21 | petrzal

díky :)

28.11.2019 13:58:04 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí