STESKU KŘÍŽ

STESKU KŘÍŽ

Anotace: Musel jsem na jarní prázdniny opustit miláčka a takhle se mně po něm stejskalo:::

Bez úsměvu rty se táhnou mi pod nosem.
Jak mobil jsem pár dnů – bez duše tělo jsem!
Má chladná dlaň v nocích spacák hladí – ach, nejsi to ty!
A vroucí člověk se na pár dnů uzavřel do samoty.

Jen pár dnů, až pár dnů! Jak bez vody štika,
jak feťák bez drogy – jsem ten, co naříká:
Miláčku, mně se stýská!
Ač jsi tak daleko, jsi mi tak blízká…

Není čas na radost, není chuť na žerty,
esemesky nelíbají jak tvé rty.
Je chuť psát o lásce – velikém kýči,
je čas psát o stesku, který mě ničí!

Za pár dnů štika vodu dostane,
feťák drogu svou a slz mých setřou tvé dlaně.
Ač stesku kříž, co nesu, je stále těžší,
děkuji, smutku! V tobě se alespoň mám na co těšit.

Že miláček můj věrný doma na mě čeká.
Láska je vodou, vzduchem, krví pro člověka.
Bez tebe potácím se jak opuštěná víska,
bez tebe - miláčku, mně se stýská!

Ač jsi tak daleko, jsi mi tak blízká…
Autor china white, 04.03.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

lepší opustit na pár dnů než na celý život

05.03.2007 14:05:00 | whiolet

Fakt nádherná, až závidím té, co jí tak překrásně píšeš..

04.03.2007 13:34:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí