Slzy v očích

Slzy v očích

Anotace: ...

Slzy v očích měla,
že na krok skoro neviděla!
Smutná, zklamaná svojí rodinou,
zmatená, opuštěná svým hrdinou.

...všem tolik věřila...

Najednou sama tu je,
vloudí se k ní vzpomínky,naděje.
Jak lehko uvěřila štěstí
jak těžko se zvedala, když dostala od života pěstí.

........
Pálily jí oči a ona tiše plakala,
nad životem, který si sama zpackala.
Autor Kariš, 04.03.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oslovila mě.. hodně..

04.03.2007 17:37:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí