Sladká slůvka

Sladká slůvka

Anotace: Láska, znáte to. Chcete věřit, že máte, to co mnozí nemají a přesto, ty překážky jsou a budou.

*

Sladká slůvka

~~~~~~~~~

Sladká jak med,
jsou ta tvoje slůvka.
Vzala bych hned,
kousek si na jazýček.

*

Jestli není pán,
už tak trochu mluvka.
Jenže vždy pošle  
i stejný počet slovíček.

*

To já jsem čekatelka,
na dotek v nedohlednu.
Někdy to vážně,
hodně svírá dech.
Vím, že mám možnost.
Však, vnímám jenom jednu.
Když lásku v srdci mám,
tak ostatní mají pech.

*

Cit neztrácím,
tu naději chci vždycky vidět.
Zpět se nevracím,
ať nemám se za co stydět.

*

Ten, kdo mě zná,
Ví, že stejná vždycky budu.
To nezměním.
Být věrná,
neznamená zažít nudu.

*

Už nastal čas, přestat otálet
a jen slovíčky se hladit,
to můžeme mít za pár let,
už nebude nám to vadit.

*

Mám ráda naše slovíčka,
jen trochu reality chybí,
já nejsem malá holčička,
mě se milování líbí.

*

Tvůj úsměv pomalu mizí,
slovíčky život můj mi sladíš,
já nechci být ti cizí.
Možná se tomu bráníš.

*

Tak tečku v diáři
si ze mě udělej
a nebo třeba sluníčko.

*

Hlavně mě
na paměti lásko také měj,
chci zahřát TĚ i SEBE maličko.

*

Jinak to s námi nepůjde,
Vždy bude nějaká ta překážka,
a pak nám už nezbude,
NIC VÍC ,
než jen
. . . . sladká slovní náhražka.

 

 

*

Autor jenommarie, 04.12.2019
Přečteno 479x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Donne, Iva Husárková, Dreamy, Kapka, šerý, Fany, praetorian
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy bude nějaká ta překážka, -ať jich je co nejméně!
ST

04.12.2019 18:18:36 | Kapka

Moc TI děkuji milá Kapko, to je pravda. To je život. ;-)

04.12.2019 19:55:16 | jenommarie

To jsou těžké situace. Vždycky jeden v tom je víc toho pak trápí že druhý se tolik nenamočil. Bude dobře neboj. Možná jinak než chceme, ale dobře určitě ;-)

04.12.2019 11:33:11 | petrzal

Jsi moc hodný, Moc TI děkuji. ;-)
Tam je víc věcí, léčba každý den,
práce na plno, takový koloběh dnešní doby. Rozjel svůj ohnivý ničivý vlak. Bohužel. Těžko radit, vyskočit nemůže, pořád si říkám, že ho to složí úplně.
Mě to samozřejmě bolí, vidět to. Srdci neporučím.

04.12.2019 11:47:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí