Vyhnaná

Vyhnaná

Anotace: ....

Tělo mé cela i brnění
duše se ztrácí v nechtění
nesoudím nikoho
soudím sám sebe
sám sobě zavírám nebe

byla jsi láskou
ne žádným prozatím
nebyl jsem štěstím
byl jsem tvým prokletím

odešla ode mne vyhnaná
žena tak krásně krásně svá
než její bolest, volím své prokletí
snad k ní ta slova doletí

tělo mé cela i brnění
duše se ztratila v nechtění
nesoudím nikoho
soudil jsem sebe
sám sobě zavřel jsem nebe

jsi mojí láskou
ne žádným prozatím
nikdy tě snílku nechytím
můj život není tvé vězení
jsi volná život máš ke snění
Autor kroužek, 04.03.2007
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: janewe, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tusim, o cem pises

25.07.2009 00:18:00 | janewe

Chtěla bych něco napsat, ale nedokážu nalézt slova... je to úžasné.

29.05.2009 17:53:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí