Zlomený

Zlomený

Anotace: Jsem asi zlomený

Jsem asi zlomený
kolena tahám po zemi
a rozpadám se na kusy
život mě jednou zadusí
nevolám o pomoc
bojím se sebe
sám sobě odpírám nebe

jsem asi zlomený
marně ji hledám na zemi
blázen šílený snílek
otrokem podivných chvilek
o pomoc nevolám
bojím se soucitu
otrokář podivných pocitů

jsem asi zlomený
lámu sám sebe
pro sebe zakázat nebe
nevolám o pomoc
já o ní prosím
své peklo v sobě si nosím

jsem asi zlomený
zas stanu se jednotou
všechny své smutky
zakrývám samotou
otrokem citů
skrývám své pocity
bojím se a jsi to Ty
Autor kroužek, 04.03.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsaná každý se o něco bojíme já se více bojím o ty druhé než o sebe

05.03.2007 13:43:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí