Kyborg

Kyborg

Anotace: Láska cez čet?

 

Nie ja si s tebou písať neviem,

nie ja si s tebou písať nechcem

preto som si pýtal na teba číslo

a nie kontakt na sieti

zhaslo to rovnako rýchlo ako zbĺklo

keď zistil som

že svoj život žiješ na fotkách a čete

neviem či to dámy viete

ale na internete možno nenájdete všetko čo chcete

snáď to jedného dňa pochopím

ale viem že nezaspím

s mobilom v rukách

pretože chcem mať v objatí

teba

nie sme vo väzení ale sme v zajatí

rozsvieteného displeja

 

 

Keď vypadne signál

blúdiš odkiaľ

si prišla

dnes už láska

asi zmenila tvár

a trochu stíchla

zázrak že nájdeš

východ z obľúbeného obchodu

bez navigácie a telefónu

ktorý tak hrozne potrebuješ k životu...

 

Želám si ísť s tebou von,

vymeniť si zopár pohľadov

a slov

ktoré by sme vyslovili,

nie len vyťukali

želám si aby sme sa pobozkali

a nemysleli

na to čo sa deje

za zhasnutým displejom

želám si byť s tebou

a nechať sa oklúzliť úsmevom

nie len telom ale aj srdcom a mysľou

milujem teba, nie emodži

čo sa ten kolotoč chladu nikdy neskončí?

Na chvíľu pozdvihni hlavu a pozri mi do očí

milujem ťa

aj keď tvoj hlas na istú dobu stíchol

ale nechcem, nechcem aby vedľa mňa

zaspával kyborg

pretože nie nový iphone ale ty,

ty si súčasť môjho sna

Autor Dávid, 12.12.2019
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Jarunka, Helen Zaurak, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je totiž sociální porucha, lidi mlčí s těmi co mají vedle sebe a namísto toho si povídají s těmi, kteří tam ani nejsou.

13.12.2019 06:17:45 | petrzal

Přesně tak, Davide, já se s lidmi také ráda scházím a objímám je, dám si s nimi pivo, dotknu se jich.. :-)

12.12.2019 23:28:26 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí