Jsi přesně ta holka

Jsi přesně ta holka

Jsi přesně ta holka, do který se pobuda jako já snadno zamiluje.
Ale prcat tě.
Nebo radši ne, bylo by to ještě horší.
Ale když už tě mám na drátě.
Těší mě tvůj hlas. Mluv.
Mluv ať i satelit ví.
Záliby tví.

Do píče, stejně mě sere.
Že to zas už od začátku směřuje do prdele.
Autor Dadan, 14.12.2019
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Frr, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvíš jak Bukowski...kdo tě to do řiti naučil..?...;-))

15.12.2019 13:32:29 | Marten

No...já bych to tak černě neviděla. A kdyby náhodou, dnes je všude tolik krásných holek...

14.12.2019 22:46:48 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí