Nebe, peklo, ráj

Nebe, peklo, ráj

Nebe, peklo, ráj.
Prdelka do klína.
Na mý tělo hraj.
To se to usíná.

Peklo, ráj a nebe.
Phoenix vstal z popela.
Z ohně, který zebe.
Naše láska dospěla.

Ráj mezi nebem a peklem.
Ďábel s podobou anděla.
Tělo splynulo s tělem.
Tělo v objetí těla.

Z nebe mazlivý ďábel.
Anděl z pekelné stáje.
Zemřelý v ráji Ábel.
Kain vyhnaný z ráje.

Nebe i peklo jedno jest.
Ďábel s andělem splývá.
Jablko v ráji? To není lest.
Štěstí v jablku se skrývá.

Rajské jsou zahrady.
Pekelný tvůj klín.
Nebeské Tvé vnady.
Já s Tebou jeden stín.

Nebe, peklo, ráj.
Jedno srdce a tělo.
Byl štědrý letošní Máj.
Léto ódu lásky pělo.
Autor Emeritní Profesor, 17.12.2019
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný hrátky se slovy a...;-)

18.12.2019 15:19:01 | Marten

Koukam, příspěvek po 5ti letech. Dám ti tip emeritní jako povzbuzení. První sloka supr, presne tak rád usinam a připomnělo se mi to. Zbytek, leda by sis vyloženě přál koment. Neprej :)))

17.12.2019 20:34:53 | praetorian

No jo no. Našel jsem to, když jsem čistil disk a nechtěl jsem o to přijít. Díky moc za koment, klidně unesu i kritiku... ;-)

26.03.2020 00:38:13 | Emeritní Profesor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí