Můj doplněk

Můj doplněk

Tam kde světla nesvítí, kde je pouze tma.
Tam kde je ticho, ticho mezi zdma.

Já v samotě v koutě, ležím a nevím co dál.
Nevím, jestli tančím v hlavě, či na bále teď sám.

Jsi moje dáma, se kterou rád tančím.
Tancoval bych valc, polku, tango či valčík.

Držet tě v dobách, kdy do smíchu není.
Podporovat v těch, kdy na štěstí se změní.

Prosím, má lásko, jsi mou pohnutkou k žití.
Bez tebe mě samota ničí.

Kde hledat smysl, já našel ho v tobě.
Proč bych měl jinak být šťastný v dnešní době.

Miluju tvou krásu, tvůj půvab a mysl.
Já těžký kámen na duši si nesl.

Teď pomáháš mi a já cítím se líp.
Všechno co hledám, ty můžeš nýst.

Jak bez tebe se cítil, jako voják proti celé armádě.
S tebou však porazím je všechny nasnadě.

S tebou jsem silnější, jak všichni bozi.
Cítím se silnější, víc než cítí se mnozí.

Těším se, až obejmu tvou ladnou postavu.
V tu chvíli proti životu dostanu odvahu.
Autor Notimportant, 19.12.2019
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těšit se na druhého je krásné, je to signál že jen tak láska neuhasne :)

20.12.2019 19:12:51 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí