ZLOMEK VTEŘINY

ZLOMEK VTEŘINY

Anotace: Mr. E.L.

Co udělá malý zlomek vteřiny,
když už nemáte naději
a srdce vás bolí, tak,
že jediné, co jste schopní cítit
je právě ona bolest.

Tak tiše pláčete a krvácíte,
ukrytí ve své pomyslné bublině
kdy vás děsí, jen pomyšlení na lásku.

A pak prožijete doslova elektrizující pocit,
kdy tušíte, že se něco, ve vašem srdci změnilo
a mysl je zmatená a strach se pozvolna vytrácí.

Tři sekundy,
jeden upřený pohled
a v ten moment se můžete zbláznit.

Můj milý,
prostoupil jsi mým nitrem
jako vzduch, který dýchám
a vdechl do mě život
a já ti zato děkuji.

...
Autor PIPSQUEAK, 19.12.2019
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, jitoush, Isla, Kapka, jenommarie, Polux Troy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být zamilován je krásný pocit... :)

19.12.2019 23:43:50 | Isla

Jojo, ale občas to pěkně bolí, ale to už, k lásce patří...*;)

20.12.2019 18:44:21 | PIPSQUEAK

Moc hezké a procítěné, ^ST^ ;-)

19.12.2019 22:47:00 | jenommarie

Děkuji. *;)

20.12.2019 18:43:19 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí