Rána

Rána

Anotace: už zase zklamání

Když tě vidím chci tě obejmout
k sobě si tě přitisknout
a už tě nepustit
už nikdy tě neopustit
miluji tvou duši
ani nevíš jak ti to sluší
miluji tvé krásné tělo
jen dotek by to chtělo
mé srdce se s duší hádá
jestli mě máš ráda
když si už myslím že máš přijde rána
která mě k zemi skolí
a u srdce to moc bolí
ale vzchopil sem se mám chuť řvát
a se životem se znovu prát
nevím kolik ran ještě snesu
moc zklamání už na sobě nesu
Autor Dark pilgrim, 04.03.2007
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark Angelus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj.. já taky.. a asi ještě dlouho ponesu.. prý bude "jednou" lépe.. tak čekám

08.03.2007 00:55:00 | Najlin

špatná rytmika a opakování slov...

04.03.2007 20:00:00 | coMIC HEALs

Celkem si mi líbila až na tuhle pasáž:
a už tě nepustit
už nikdy tě neopustit

ta mě tam opravdu zamrzela

04.03.2007 19:48:00 | coMIC HEALs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí