Světlo v Nás

Světlo v Nás

Anotace: Otázky...Odpovědi...

Světlo v Nás

Kdo osvětluje Temnotu?
Kdo dává žíznivému pít?
Kdo utiší i ten nejpalčivější hlad?
Kdo nasytí ubohé?
Kdo oblékne žebráka šatem králů?
Kdo dá nám přivonět k té nejkrásnější květině?

Kdo je naším mostem nad propastí nejhlubší?
Kdo umí zahrát tu nejdokonalejší píseň, nad níž Srdce zaplesá?
Kdo rozpustí veškeré ledy, co na Zemi se objeví?
Kdo Lásku a pouze Lásku nám Vždy projeví?


Je to Světlo!
To nejjasnější světlo v nás!
Záře, co pronikne i tou největší bolestí.
Vede nás, slepá poupátka, lístky Stromu pradávného.
Pohladí rány naše.
Otře slzy kanoucí nám po utrápených tvářích.
Otevře naše nitra dokořán, abychom mohli dýchat s absolutní volností.
Buďme tedy volní, jako stádo koní ženoucích se pustinou za vidinou jediné jistoty,
jíž se bezpečí, spokojenost a naplnění jeví být.
Nebraňme naší Největší Touze jasně se projevit!
Dopřejme si to nejlepší, po čem každý opravdu toužíme.


A, co že to vlastně je?


No přece…


LÁSKA

Autor Market 2, 25.12.2019
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Frr, zdenka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska prohřívá a dává naději,
kdo ji v srdci má, žije šťastněji. ^ST_ ;-)
Krásné ♡

26.12.2019 10:55:11 | jenommarie

Moc děkuji za krásný komentář. :-) A 100% souhlasím.

26.12.2019 12:55:13 | Market 2

;-)

26.12.2019 12:56:01 | jenommarie

děkuji za jasné projevení ... úsměv.z.

25.12.2019 23:25:03 | zdenka

Moc děkuji.:-)

25.12.2019 23:52:43 | Market 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí