Chci

Chci

 

Chci tě něžně políbit,
Na tvé vanilkové líce.

Chci tě jemně polaskat,
Na vašich víčcích.

Chci být ve tvých očích,
Jako v hloubce srdce.

Chci s tebou být v náručí,
A stát se jedno.

Chci a v hloubi své duše chci.
Se stát tou jedinou.

Chci budovat.
Chci bourat.
Chci na novo stavět.

Stávat se tou nejlepší.
Stávat se těmi nejlepšími.
Pro nás.

Jít příkladem.
Žít.
A Milovat.

Pro sebe navzájem,
staré hříchy nechat umírat.
Probouzet se znovu,
znovu vstávat a dívat se nahoru.

Jen být spolu.
Navzájem se podporovat, důvěřovat, věřit, ale také věřit v sama sebe.

Chci tě něžně líbat,
Na tvé laskavé rty.

Chci se stát tou,
na kterou budeš hrdý.

Vedle které budeš s láskou usínat. Vedle, které se budeš cítit jako Muž. Budeš se cítit svůj. Šťastný a ona šťastná s tebou.

A zárověň ji budeš milovat, žít pro ni, s ní....

Ne budeš.
Budeme.
Ale jsme,
Jsme teď.

Teď se milujem! ♡

Autor MiMiKa, 28.12.2019
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Varhanka, Danger, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné! :-)

07.01.2020 13:46:04 | Varhanka

jsi v tom až po uši :-)

28.12.2019 18:22:24 | Danger

Láska je krásná, musí být opětována a vnímaná, pak je to nádhera. Ať kvete a hřeje ♡ ^ST^ ;-)

28.12.2019 11:47:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí