Kolik lásky v sobě unesu?

Kolik lásky v sobě unesu?

Anotace: Báseň o hmotnosti lásky

Sbírka: Verše, Klíček od studánky

Kolik lásky v sobě unesu?
když stál jsem na útesu
o který se vlny tříští
láska moc těžké je břímě
na moři konečně zřím tě
Na okamžik,ve chvilce příští

Kolik může jedna láska vážit?
s tebou mohu hodně zažít
jen u tebe může něha kvést
V sobě tolik něhy a blaha
jak milá je tvá povaha
snad vedou k tobě stovky cest

Kolik lásky s tebou unesu ?
před tebou celý se třesu
jakoby vážila snad tisíc kil
když však kráčíme ve dvou
Neseme náklad lásky nad hlavou
a nejšťastnější bych přitom byl
Autor Petr27, 28.12.2019
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Kapka, šerý, Dávid, Danger, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opatrně s láskou...je někdy těžká a hodně se kymácí... :-)
zvláštní,někdy v začátcích lehoučká jak pírko...

28.12.2019 19:01:02 | Danger

to máš pravdu :)

28.12.2019 20:01:48 | Petr27

Ať jedna z těch cest
TĚ víc k ní přiblíží,
až ucítí tvou lásku,
poplujete spolu,
bez velkých potíží. ^ST^ ;-)

28.12.2019 16:37:41 | jenommarie

díky moc :)

28.12.2019 16:43:45 | Petr27

;-)

28.12.2019 17:23:13 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí