??? Kolik kroků nám ještě zbývá ???

??? Kolik kroků nám ještě zbývá ???

Anotace: Příběh ..

??? Kolik kroků nám ještě zbývá ???

Láska je jak otevřená kniha … ráno otevřeš a bude jiná , každé ráno každý týden … kdo je tím vším vinen … na půl táhnem všechno spolu … nahoru i z kopce dolů ( kolik kroků nám ještě zbývá ??? … Nikdo nechce neporadí … co asi člověku v Lásce vadí ??? … když osud ho k zemi srazí … Milování je to krásné … když vločka z padne a oheň z hasne …( Pak si na vrcholu světa ) . Zemská tíže Lásku tíží … dej si semnou sladkou rýži … rýži která oči z blíží . Mí ti spolu krásné děti … děti které všechno světí … Březen duben nebo květen … chodíme stále tím to světem ( Kde se všechno splní ) . Splní každé nové přání … dost už bylo čarování … pojďme si užívat radování … Vjednom Lese v jednom hájku … je čas si dát na chleba pomazánku … spolu v lese v sedě jíme a přírodu si prohlížíme ( Uvědomíme si jak tam zvonek zvoní ) Zvoní jenom píseň pro nás … naše Láska měla kuráž … Proto jsem ti prsten podal … do tvé ruky jsem ho schoval ( Čekal jsem co mi řekneš ? ) . Ty ses na mě podívala … na tvář si mě políbila . A řekla si my : Milý chlapče na tvém přání je mi sladce . Pohladil jsem její ruku … bylo před námi tolik krásných roků ( Že jsem z toho plakal ) Plakal jsem ovšem z toho štěstí … svatba se konala na náměstí ( Tam jsme se spolu vzali ) . Při té první svatební noci … hráli nám snad všichni broučci … broučkové z toho večerníčku … kam to letíš ty poutníčku ? Řekl : Letím ohlásit tu skvělou zprávu … že Láska se našla i v Oceánu … a vám přeji jenom štěstí … mnoho Lásky mnoho dětí . Zamával na nás křídli … byl pryč brzké chvíli . Od té doby všechno klape … spojeni jsme nenávratně ( s Láskou a vše co k ní patří ) . A tak končí tento román … v Lásce není nikdo schován ……………………

Lásku berte jako dárek … není nikdy dost poštovních známek ……..
Autor HELSING, 04.03.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí