Tajnost k tobě

Tajnost k tobě

Oči modré a hluboké jako oceán, jsou pro mne jako rudá pláň.
Vlasy do zlatova skřivani zapletou,
cop tobě upletou.
Ozdoben jarním kvítím,
kos ví co k tobě cítím.
Ústa jemná a milá,
Většina, má je shnilá.
Jemné červené tváře v zimě
Dělají ti velké břímě.
Tvé myšlenky a nápady
Dobré jsou
Občas se zábavou pomohou.
Dál bych pokračovat chtěla,
Ale báseň by jinak zněla.
Autor Vydima27, 30.12.2019
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Now
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí