Blázni z tŕnia

Blázni z tŕnia

Anotace: Nedovoľme dospelosti umlčať tých bláznov :)

 

Nedovoľ dospelosti

stíšiť ten úprimný smiech

nedovoľ dospelosti

zahasiť silu hviezd

v tvojich očiach

 

Sme blázni z toho tŕnia

niektoré chvíle nás zrania

niektoré bránia

sme blázni z toho tŕnia

viem že je to niekedy náročné

ale skúsme byť tí ktorí ľúbia,

tento život ľúbia spoločne

 

Rana sa zahojí

a láska niekedy dohorí

ale zbĺkne hneď

keď dve srdcia

nájdu spoločnú reč

to sladké bitie,

šepkanie,

nežne dotyky, objatie,

milovanie

nepoznám tie kroky

ale zatancujem si s tebou

v daždi

nepoznám tie kroky

ale keď vravím slová milencov

želám si aby navždy

trval ten pohľad

ktorý nežiada slová

tak poďme sa spolu blázniť

na ďalšej strane začína kapitola nová

ešte nie je koniec...

 

Z toho tŕnia

blázni

učia sa stále veriť

z toho tŕnia

blázni

keď sa desíš tmy

jednoducho zažni

 

Nedovoľme dospelosti

umlčať v nás toho blázna

a zatieniť ten náš portrét

nedovoľme dospelosti

umlčať v nás toho blázna

veď každá jedna farba

na portréte je tak krásna

Autor Dávid, 30.12.2019
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Jarunka, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí