Zažehnout

Zažehnout

Anotace: Dívat se a vnímat. Někdy si ty klapky, jako obranu dáme, když už se dalšího zklamání bojíme. ;-)

*

Zažehnout

~~~~~~~~~

Zažehnout láskou silnou,
má svojí cestu.
Plamen rozhoří jednou,
všemu dá jiskru.

 

Venku jen touha stále,
ve všech se plácá.
Štěstí jde mnohdy kolem,
než spojí nás dva.

 

Toužíme po objetí,
bolest nám svírá srdce.
Jsme jako malé děti,
je s námi zkrátka práce.

 

Strachy a zklamání,
se nám nevyhnula.
Srdce se neubrání,
přestane být jak žula.

 

Hoříme novou láskou,
plamínek nabírá sílu.
Pocity hřejivé jsou,
našli jsme opět víru.

 

 

 

Autor jenommarie, 31.12.2019
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Marten, Anděl, Donne, Květka Š., šerý, praetorian, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása Maruško...

31.12.2019 17:56:56 | Anděl

Děkuji TI Anděli.
Dnes se slaví, prý se to má,
Já jsem radši s pejskem doma.
Tak ti přeji hlavně pohodu a dobré nakročení do toto Nového roku. ♡

31.12.2019 18:59:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí