Naděje

Naděje

Pod kroky času praská,
konstrukce dětských snů.
Myšlenka jiná mě laská,
náplní je mých dnů.

S párou od úst slova
se vznášejí jak duch.
Mapa tajná od ostrova
ukončí zmatku vzruch.

Teď vím kam chci
a taky s kým.
Kde klid je a ne lvi
kde spokojený mohu být.

Snad slepě přehlížím,
zabouchnutá zadní vrátka.
Jen k tobě vyhlížím,
jsi světlo co mě láká.

Je to moc silné,
pravdou ten cit jistě je.
Jak má vše plyne,
lásko jsi moje naděje.
Autor petrzal, 02.01.2020
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Donne, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, tu naději ať v Novém roce máš a JE STále silnější. ;-)

02.01.2020 12:15:03 | jenommarie

Hezky zveršované vyznání.

02.01.2020 12:00:31 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí