Sním o tobě

Sním o tobě

Sním o tobě už od prvního dne
Co viděla jsem tě.
Ty vlasy zářící
Jako plameny svící,
Ty modré oči
Nešly nevidět.
Už od první ročníku,
Druhého dne
Moje hlava v ručníku
Sní o tobě.

Jak mě to ubiji
Když vidím tě
A nemůžu říct jak miluji tě.
Dělám pro tebe všechno
Ovšem ty ignoruješ to.
Když z legrace píšeš miluji tě
Mé rty se usmějí díky tobě.
Nikdy tě asi nedostanu
Proč že, já mít tak hezkou panu.
Dost věcí o tobě vím,
Ale stále kvůli tobě mlčím.
Zas tancovat bych s tebou chtěla.
A polibek tobě na ústa dala.
Mám strach že všechno zkazím
A tak sama v koutě smutně na tě hledím.
Autor Vydima27, 05.01.2020
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí