Vykrvácet

Vykrvácet

Anotace: Tři roky stará reakce na smutný konec mojí první lásky....

Láska je boj, šít musíš nést
A v ruce meč, jít spletí cest.
Láska je boj o krásu dní,
Láska je boj, tak bojuj s ní.

Teplá krev mi kape z helmy,
Cítím se být nesmrtelný
V bitvě lásky, vprostřed zbraní,
Mé srdce se vpádům brání.
To je úděl zápasníka,
Zpod železa duše vzlyká,
Avšak ruce kryjí rány,
Z prstů žrádlo pro havrany.

Někteří už v zemi hnijí,
Zmutovali do zombií,
Po své smrti musí vstávat,
Zas nátlaku odolávat.
Já jsem jiný-bojovnější,
Smetu zrůdy země zdejší,
Zničím je ocelí chladnou,
Jejich těla na zem padnou.

Horká krev mi z tepen teče,
Ještě jedna rána mečem…
A v tom jsem pad vyčerpáním,
Do rukou tmy před svítáním,
Svým vítězstvím poražený
V té bitvě o srdce ženy.

Můj štít je teď příliš křehký,
Ať je mu přán písek lehký.
Po polibku zavřu oči,
Než jsme začli, už to končí.
Autor Niktor, 04.03.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí