Hrabě Zranitelný(když mu sají krev)

Hrabě Zranitelný(když mu sají krev)

Já Drákula, ty rudá krev,
Blíž, přijď blíž vysaju tě
To je tak kdy ti pukne hrob
To je tak kdyz se mi dostaneš do srdce

Blíž, přijď blíž vysaju tě
Ty Drákula, já rudá krev
To jsou ale me sny
Sítnice jako platno
Napadena přeludnými projektory

Tuhne mi krev jako člověku
Srdce bije, leč ne pro mě
V dáli jsem povstal, přesto me pohřbívá
Už nežiji navždy, čas je síla mučivá

Já člověk, ty Drákula
Když přijdu blíž
Ty vysaješ mě
Autor Jansy, 08.01.2020
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Varhanka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hustý! :-)

09.01.2020 00:42:48 | Varhanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí