Přicházejí

Přicházejí

Anotace: denně je vídám...a se smutkem vítám

Vzpomínky ty věrné kamarádky
denně mě navštěvují,
kdyby mohly tak se ke mě nastěhují!

Neříkám, že nemám ráda jejich společnost,
ale někdy je toho na mě opravdu dost,
když slzy nejdou zastavit a bolest v srdci roste...

Přece nejde žít ze vzpomínek, které mi berou síly
a bohužel nejsou tady žadné kouzelné víly,
aby mě zbavily téhle té bídy...
Autor Kariš, 04.03.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí