Konec

Konec

Anotace: Souvisí to s básní "Chci", ale zároveň to má úplně jiný význam...možná, by se to teď mohlo jmenovat "Nechci", nevím...

Cítím se sama, možná více, než kdy dřív.
Řekla bych ti "miluji tě", ale byl by to hřích.
Cítila jsem se jako ptáček zavřený v kleci.
Byla jsem vězněm tvé lásky a neměla kam utéci.
V tvých očích byla úzkost, když má dlaň nebyla v té tvé.
Promiň.
Vím, že já mohu za to, že tvé srdce je teď rozbité.
Nemohu však svému srdci poručit, aby to tvé milovalo.
Dal jsi mi tolik lásky a já tobě tak strašně málo.
Řekl jsi mi "mám tě rád" a také "já se vrátím".
Vím, že teď svými slovy tvé city, ač nechci, zradím.
Ale nemohu jinak, alespoň zatím...
Autor Livie, 04.03.2007
Přečteno 338x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuji... Chapu a nezlobim se. Snad ti to v budoucnosti vyjde! S celeho srdce ti to preju.

05.03.2007 16:36:00 | HonzYk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí