Včerejšek II

Včerejšek II

Anotace: (9. 1. 2020)

Modrá je dobrá
vzala sis v úterý
tu stejnou barvu
co jsem měl já

Byla jsi krásná
závratně krásná
a já měl jistotu
co Ti chci říct

Uznávám, lásko
bylo to náhlé
u kávy, nad městem
bez varování

Byla jsi v rozpacích
pak ještě krásnější
přírodní, bez rtěnky
zaskočená

Něco tím skončilo
ty milé zprávy
co mohly znamenat
všechno a nic

Já jsem však věděl
co musím Ti říct
bez toho vyznání
že neumím žít

Mé srdce na stole
ptalo se Tebe
jak to dál bude
všechno či nic?

Je tolik krásné
někoho milovat
a ještě krásnější
je mu to říct

Včerejšek přinesl
od Tebe zprávu
že budem přátelé
tak jako dřív

Co jsem Ti řekl
řekl bych znovu
že jsi ta nejlepší
kterou znám

Že tehdy na jaře
mávnutím proutku
mé puklé srdce
jsi vyléčila

Abys ho vzápětí
zlomila sama
a mnohem víc
jak už teď vím

Bolí to, lásko
hodně to bolí
víc, než jsem čekal
mnohem víc
mnohem víc
Autor Běžec, 09.01.2020
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Isla, Kapka, Varhanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...

09.01.2020 23:36:56 | Kapka

Díky... no možná hezké, ale (bohužel?) taky pravdivé...

15.01.2020 12:32:45 | Běžec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí