Bez masky

Bez masky

Anotace: Alespoň na chvíli snad podle vlatsních scénářů

V pocitů víru pohlcen,
pohár tvými rty ochucen.
Upíjím doušky chuti tvé,
kořením snění oživlé.

Uvězněn v osudu krutých hrách,
hlavní postava v loutkohrách.
Teď odmítám své oblíbené role,
u tebe lásko na kontrole.

Ač zmítám se neřízeně,
jak dítě do života odhozené,
na cestu kde směr neřídím,
pro tebe myšlenky utřídím.

Už bez masky světem kráčím,
své démony klidně ztrácím,
Jen láska k tobě si mě vede,
není síla co mě svede.

Teď smysly plně vnímám,
jak chutná světlo co srdcem přijímám,
jak chutná tvá přízeň i tvé tělo,
hejno andělů ke mě přiletělo.

Ty jsi ta cesta i její cíl,
léčitel duše co anděl vycvičil,
Jsi balzám mého života,
teď přichází ryzí čistota.
Autor petrzal, 10.01.2020
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, Anděl, Varhanka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání:-)

10.01.2020 09:38:43 | Dreamy

Nádhera!

10.01.2020 06:24:15 | Anděl

Děkuji

10.01.2020 07:17:50 | petrzal

Překrásné! :-)))

10.01.2020 06:16:40 | Varhanka

Děkuji

10.01.2020 07:17:58 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí