Ranní odchod

Ranní odchod

Anotace: Je to tiché, nevinné a příjemné

Tmavý byt
u stolu bez tebe
sám kávu pít
ráno co zazebe.

Lépe je pod dekou
při hudbě tvých výdechů
do nebe cestou dalekou
kde najdu vždy útěchu

Lákavá tvého těla je vůně
když přitisknutý čtu tvé sny
objevuji tajemství v tvém lůně
v uších mi tvé tóny zní.

Ve tmě tě po hmatu poznávám
když najdu tvojí tajnou skrýš
Polibek na rty ti podávám
nevadí lásko že ještě spíš.
Autor petrzal, 13.01.2020
Přečteno 320x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Anděl, Xardas, Kapka, Květka Š., Iva Husárková, milenium, Frr, Dreamy, Básník Karel
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."číst"sny je hezké.....a pak je třebas plnit......jako překvapení....
.....Ji./úsměv/

14.01.2020 21:21:10 | jitoush

Ach...moc krásné...*ST*

13.01.2020 20:02:02 | Anděl

Moc hezké...

13.01.2020 18:12:27 | Kapka

Milá...:-)

13.01.2020 07:21:44 | Dreamy

Je to hezké

13.01.2020 06:19:18 | Básník Karel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí