Fear not

Fear not

Anotace: Basen na pomezi kategorii Laska... a Sex. Budu velice rad za vase pripominky, neostychejte se komentovat. Myslim, ze je treba basnicku jeste trochu uhladit. Mozna je prilis zakodovana :)

Všechen strach mě opustil,
více se již nebojím,
vzpřímeně již mohu stát.
To mé srdce v hrudi bije,
to má ústa tlačí vzdech.

Společností démonům -
oni zatančí a my zahrajem,
s židlemi a svíčkou a plátnem
ve dne tmu vytvoří
a my podlehnem.

Příměří v tomto boji,
útěcha po ten čas.

A jestli ukane mi slza, nezadržím ji.
Slabosti se nebojím.
A jestli pocítím vztek, nepopřu ho.
Lásky se již nebojím.
Autor Leon., 04.03.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí