Slova jen pro tebe

Slova jen pro tebe

Anotace: Pro Tebe

Slova jen pro tebe

Tomáš Podkova

Samotu vyléčil jsem Tebou,
už neznám noci co zebou.
Jsi dar, snad z nebe mi byl dán,
díky, že nemusím životem toulat
se sám.

Autor Tomáš Podkova, 14.01.2020
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí