Čtení z dlaně

Čtení z dlaně

Anotace: ........

Když si mou láskou nejsi jist
zkus z otevřené dlaně číst.
Možná ti moje ruka poví
co nelze vypovědět slovy.

Cítíš, jak se dlaně chvějí?
To vypovídá o naději,
o tom, že ani ruka tvá
není mým dlaním lhostejná.

A když si stále nejsi jist
nauč se v čarách dlaně číst.
Vidíš, tam v průsečíku čar
jsi stopy lásky zanechal.
Autor danav, 05.03.2007
Přečteno 611x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Děkuji za komentáře. Co chceš naučit? Číst z ruky?

05.03.2007 14:30:00 | danav

krásná...a mooc:-)

05.03.2007 06:58:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí