Navždy spolu

Navždy spolu

Anotace: Jedna z čisté lásky

Na sklonku světla chci zlíbat jen tvé rty
a něhou tě hladit, jsi jen můj.
Na sklonku světa budeme jen my,
chci vidět sny, tvé nekonečné vnady.

V nekonečné sady, jsi můj bůh,
ty víš vše, co chceme dál.
Zaplatíš záhy lásky dluh,
mohu být svá, v ráji naší říše.

Osud nám píše, co oba již známe,
u stolu, tam kde svíce rudé září.
Jen naše skrýše, oheň lásky plane,
stíny našich tváří, my dva a navždy spolu.

Autor Queen of ocean, 16.01.2020
Přečteno 425x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Dejvis, Rozmarýna, Pittoresque, Tomcat, Now, Amiradi, Isla, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem četla.

02.03.2021 13:38:31 | mkinka

Láskyplné zašeptání čirého citu, Královno :).

19.02.2021 10:41:32 | Rozmarýna

Moc se mi líbí. ^ST^ ;-)

16.01.2020 22:57:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí