Pouze jen postřelen..

Pouze jen postřelen..

.
Nejhorší příběhy jsme
si to napsali a
kam s hlavní postavou
Sebe..
Orosen od něhy
v srdci dva výstřely
kulky si seber..

Není samoty do které bych vešel
a zůstal sám
Z červnových zásob
ukájím lednový hlad
Ve dne skrývám v dlani
vodu z pramene
zmrzlá přání
ztuhlé myšlenky
propadlý dech
A doma na stěně
pták s krví na křídlech

Vyšetřování pokračuje
léta se nepohnulo
Máme motiv příležitost i tělo
Jen stopy dotyků zavál sníh
a co vloženo býti by mělo
dnes vkládá se pouze do básní
.
.
Autor Now, 18.01.2020
Přečteno 240x
Tipy 16
Poslední tipující: Nata, Dreamy, R.K., piťura, Amonasr, A42, Frr, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, krásné rýmy, výborně zpracovaný motiv!

23.01.2020 14:14:30 | R.K.

sakra
je to jako
břitva

23.01.2020 13:58:51 | piťura

Uprchl pachatel cit bez alibi. Bylo marné, usvědčit ho z viny!

Přišel jsem opět rád.

18.01.2020 12:58:59 | šerý

..a dny /nás/ míjí...:-D ST*

18.01.2020 11:52:53 | Frr

Ta poslední sedí trefně. ^ST^ ;-)

18.01.2020 11:34:39 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí