Pro polibek cesta

Pro polibek cesta

Obnošený muž se plouží,
tichým ránem. K tomu kouří.
Myšlenkami tiše klouže,
po tobě ho touha kouše.

Sny někdy jak ostrá dýka,
mění pohled na příběhy,
kterých se to náhle týká,
vysílaných jako špehy.

Soulad těla s myšlenkou,
společná cesta pěšinkou,
co vede nás tam kam chceme,
vzdor tomu jak vypadá překrouceně.

Ty mi lásko dáváš sílu jít,
po ráně nezůstat na kolenou.
Světlo v srdci stále mít,
i chuť projet svět na červenou.

Hudba tvého smíchu
drogou je co beru rád.
Koupel společných hříchů,
vymaže drobný nesoulad.

Pohár tvé vůně na jazyku
konvence nejsou pro klasiku
Rytmus tvého těla v mých dlaních
oddanost andělů otrhaných.

Lepím se na tebe jak vosk
nenasycený element hladové duše
Po žhavém uhlí klidně bos,
dojdu pro radost ke tvé puse :-*
Autor petrzal, 20.01.2020
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná! *ST*

20.01.2020 21:10:23 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí