V sobě

V sobě

Anotace: Neverending story...!!!

Mám v sobě všechna poprvé,
jiskru,smutek i žal,
Vše zůstavá...
teď vím to teprve!

Mám sílu, snad i naději,
ale ne vždy připustím, že ji mám,
Budu čekat
když ne teď, tak později!

Mám v sobě důvod,
a to ne jediný,
i určitou slabost,
pro Tebe, mě už tak vzdálený!

Měla jsem vše,
co jsem si jen mohla přát,
měla jsem Tebe
a neustálou chuť milovat!

Mám stále...
ta chuť zůstává,
jen ten, co bych mu ji chtěla dát,
už mé city nevítá...
Autor Niké, 05.03.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

spousta nadeji a jak pises, mas chut milovat ...ver, ten nekdo brzo prijde.
Roboti pisou BUH - pro me to znamena spis osud!

13.08.2007 17:28:00 | widder

...tím, že je to příběh nekonečný, dává tolik nadějí...

16.05.2007 10:09:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí