Soumrak

Soumrak

Anotace: ...

Soumrak zas obloze pomněnky ujídá
Neslyšně mlaská v korunách stromů
Pár snů má v záloze, však dřív je nevydá
Něž spolkne světla všech lamp a všech domů

Soumrak si pochutná na stínech siluet
Které se pod lampou ve větru krčí
Můry se roztančí, přidaj pár piruet
Spáči si pod polštář kapesník strčí

Večer se nachýlil, těla se tetelí
Když pod peřinou se najdou
Dotknou se sametu nad zemskou postelí
Objeví krajinu tajemně bájnou

Soumrak si duše vzal, opil je tequilou
Koktejly vášně a nezměrné touhy
Zemdlené usnuly, moc sil jim nezbylo
Polibek noci snad bude dost dlouhý
Autor Jn.s, 05.03.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jak tvojí, ale mou včera opil vínem :-)

05.03.2007 09:11:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí