Odchod

Odchod

Anotace: Jen na chvíli ráno je povinný, přesto tak odporně všechny smysly mi drásá . . . .

Lásko už znovu ve dveřích,
zpět do tmy se ohlížím,
záblesk naděje vyhlížím,
odchod nejtěžší ráno je v soutěžích.

Na okamžik čas se zastaví,
k tobě myšlenka dolétne,
na srdce míří konkrétně,
pak nový den se mi představí.

Ještě mnoho k tobě mířených výstřelů,
myšlenky vedou každou chvíli,
jako by snad sny i promluvily,
než k tobě povstanu jak Fénix z popelu.

Plním si potom tebou celý den,
jak laskonku sladkým krémem,
ránu v srdci otevřeném,
ve které tak rád já ztracen jsem.
Autor petrzal, 31.01.2020
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vstávání a každodenní rituál, přesto jsi jej napsal moc hezky.^ST^ ;-)

31.01.2020 08:24:37 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí