Jak se cítím?

Jak se cítím?

Anotace: Jejda, co mám psát o nešťastné lásce, která nen opětováná?

Cítím se jak zraněné zvíře,
Jako ateista co obrací se k víře.
Cítím se jako by mi někdo rval srdce z těla,
Cítím se jako bych tě už nikdy nechtěla.
Cítím se jako by jsem byla strašně sama
Jako ta stará a vrásčitá dáma.
Jako mladá a nezkušená holčina,
Cítím se jako ryba pro kterou už je jen mělčina.
Cítím se hrozně slabá
Přestože bych byla hravá.
Cítím se jako když nemám důvod žít,
Tak se cítím, když tě nemůžu mít.
Autor Pettyna, 05.03.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky to znám....ale ze zkušenosti mohu říci, že ty pocity nejsou věčné... :-)

05.03.2007 11:37:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí