Zlatá rybka

Zlatá rybka

Napustila jsem si vanu
a teď v ní
plavu.
Napustila jsem si vanu,
až po okraj.
Nediv se,
ryby to tak maj.
Ležím na znak,
klesám
ke dnu.

Trochu mydlin,
ať voním po
šeříku
a pak přání splním.
Už se topím,
šetři vzlyků.

Nehledej chybu,
zanech slibů,
vytáhni špunt
a kup si novou zlatou
rybu.
Autor Vesnodomka58, 03.02.2020
Přečteno 260x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, mirecek, Kubíno, Kapka, 9p0u1, jenommarie, šerý, Nata, F.Jelen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se moc líbí. ^ST^ ;-)

03.02.2020 19:48:32 | jenommarie

Přeju si, abys dál psala takové pěkné básničky všedního života - a přece s citem

03.02.2020 17:30:24 | F.Jelen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí