Hoří

Hoří

Hoří v moři úhoři,
Hoří celé pohoří,
Hoří v hoře vysoké,
Hoří v jámě hluboké,
Hoří i nížiny mělké,
Plameny planou velké,

Žár žhne mi celou hrudí,
Výheň mne v noci budí,
Hoří mi můj vnitřní svět,
Hoří mi tak už pár let,

Hoří, nic však neshoří,
Teprve až výheň zhasne,
Celý svět můj uhoří,
Neb žháři patří srdce krásné

Autor 9p0u1, 04.02.2020
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Now, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KRÁSNÁ...A JEŠTĚ KRÁSNĚJŠÍ JE, KDYŽ V SRDCI HOŘÍ LÁSKA.

09.02.2020 21:55:08 | Jaruška

Plameny lásky ;-)

04.02.2020 07:29:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí