Jsi jako

Jsi jako

Jak cukrová vata voníš
a usmívat se krásně umíš.
Já ztracen jak dítě na pouti,
jsem v každém tvém zákoutí.

Ohromen září co vysíláš,
tajemstvím co v sobě zapíráš,
Jako myš v bludiště hozená,
k hledání cesty zrozená.

Taji jak z noční svíce v tvých dlaních vosk,
pokaždé když v tvé blízkosti jsem host.
Hltám lačně doušek každé tvé chvíle,
jak závodník co nemůže se dočkat cíle.

Jak kaňka do papíru chci do tebe se vpít,
abych v tvém stínu mohl šťastně být.
Ty dobře víš jak myslím tyhle řádky,
posílám polibek ti než vrátím se zpátky :-*
Autor petrzal, 05.02.2020
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ♥

09.02.2020 17:41:40 | Dobrodějka

Děkuji

06.02.2020 05:41:55 | petrzal

Výborná, Petrzale.

05.02.2020 17:14:12 | šerý

Moc pěěkná. ^ST^ ;-)

05.02.2020 13:01:49 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí