Říkali..

Říkali..

Anotace: jak snadno se radí..

Veliký holky prý nebrečí
Tak kam mám schovat slzy?
Prý nemám dávat na řeči
Těch slov, co po vyřknutí mrzí
...
Říkali,své srdce mluvit nech
Svým pocitům naslouchej
Jemně našlapuj po svých snech
A věř, že život není zlej

Říkali,neohlížej se,jdi dál
Zapomeň na krutou minulost
A tomu, kdo tenkrát se ti smál
Do očí dívej se, zakryj svou zlost

Říkali,věř sama v sebe
A při svých přátelích vždy stůj
A ikdyž zhroutí se Ti nebe
Usmívej se, vždyť život je jen Tvůj..

Říkali,že mluvit pravdu mám
Že ve lžích se žít nedá
A že když rány dostávám
Tak to prý znamená,že srdce se hledá
...
Veliký holky prý nebrečí
Tak proč slza z oka utíká?
Nevím jak dál, a úsměv nic neléčí..
Jak poznat mám,že už jsem veliká?
Autor Terry, 05.03.2007
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: kroužek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Člověk, i když veliký,
musí začít od píky,
pokud se mu osud směje
a začíná u naděje...

08.07.2007 20:26:00 | zzlatý

Říkali? Oni toho ještě nakecají..
Velký holky taky brečí.. pláčou do noci (nebo nejsem velká?)
Víš, ale někdy je potřeba otřít oči.. všeho moc škodí, pláče jakbysmet..
píšeš krásně, tak by bylo škoda, kdyby ses nám uplakala, vyplakala a rozplynula.. ;-)

05.03.2007 21:21:00 | Kapika

..... věčné téma ....
100 000x jinak .... a přece ..... pořád stejné ...

05.03.2007 14:02:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí