Když zavřu oči

Když zavřu oči

Anotace: ...

Zavřu oči a vidím tebe.
Tvoje oči jako veliké korále
měnící ve slunci svou barvu.
Tvoje ústa,
která mě líbají na rozloučenou.
Tvůj úsměv,
kterým ukazuješ jak čistá je tvá duše.
Tvé ruce,
které hladí a říkají neodcházej
i tvé nohy,
které kráčejí a já najednou koukám
k mému zděšení
jdou jiným směrem.
Autor Zlatičko, 05.03.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí